Julius(5. MØRK ALE)


Warning: A non-numeric value encountered in /home/www/f-b-b.dk/wp-content/plugins/em-beer-manager/includes/embm-output.php on line 567

Christmas beer.

UDSEENDE: Det er en mørk ravfarvet øl, der har et hæderligt skum og blonde, som stadig varer ved et stykke tid efter ophældning. Farven og skummet taget i betragning er det en øl med et flot udseende .

DUFT: Duften er umiddelbart præget af en sød duft af malt og en let bitter duft af humle. Den er meget frisk, men ikke noget at skrive hjem om.

SMAG: Smagen er ligeledes præget af malt og svagt af nødder. Desuden er øllen sødlig på en “Harboe-maltet” måde, hvor der spores karamel. I finalen har øllen en let bitterhed, som afrunder smagsindtrykket på en god måde. Øllen er dog typerigtig – men minder lidt om en Classic.

VORES MENING: Det er en forholdsvis mainstream og simpel ale/classic, som dog bestemt ikke lever op til hverken emballage eller koncept – navnlig hvad angår jul, da den ikke har de typiske smage eller duft af mørke frugte eller krydderier. Men øllen ville uden tvivl gå godt til en god gang dansk frokost.

(3.04) | 1,328 Ratings

Check in on Untappd
ABV:6%
IBU:
Beer Number:#120
Availability:flaske

Recent Check-ins